PvdA Leeuwarden

PvdA Motie pilot suïcidepreventie aangenomen

Motie van de PvdA om als Gemeente Leeuwarden mee te doen met de pilot suïcidepreventie is aangenomen. Daarmee kunnen de activiteiten, trainingen en voorlichting door GGD en Stichting 113Online, in Leeuwarden starten. raadslid Bauke Aalbers is blij dat de motie aangenomen is en de pilot binnenkort van start kan gaan.

Lees meer...

Kandidaat-lijsttrekkers zaterdag in Leeuwarden

Samsom en AsscherKandidaat-lijsttrekkers Lodewijk Asscher en Diederik Samsom komen zaterdag naar Leeuwarden om met jou te schaatsen en te praten. Alles natuurlijk in het teken van de lijsttrekkersverkiezing.

Lees meer...

Diederik Samsom bij oprichting nieuwe afdeling

Diederik Samsom op ZaailandDe PvdA-afdelingen van Leeuwarden en Leeuwarderadeel worden komende zaterdag, tijdens de Algemene Ledenvergadering opgeheven. Aansluitend wordt de nieuwe afdeling Leeuwarden opgericht. Dit is het gevolg van de gemeentelijke herindeling in november 2017. De vergadering is tevens een opmaat naar de Tweede Kamer-verkiezingen van maart volgend jaar.

Lees meer...

Politiek actief worden? Volg cursus Politiek Actief!

leeuwarden 19 1Wil jij politiek actief worden in Leeuwarden? Raadslid? Of gewoon invloed uitoefenen op de lokale politiek? Geef je dan op voor de gratis cursus Politiek Actief en leer wat jij kunt met lokale democratie en met de gemeenteraadsverkiezingen van november 2017.

Lees meer...

Recente Tweets

PvdALeeuwarden Wat heeft de organisatie weer een fantastisch feest neergezet! #5ejaar Gefeliciteerd! @sjoerdbootsma en alle colle… https://t.co/CjjCJt2b91
PvdALeeuwarden RT @henkdeinum: Slim investeren in Noord Nederland.. https://t.co/HSpBv0Q44Z
PvdALeeuwarden Whoop whoop! Gefeliciteerd kampioenen! Wereldrecord polonaise gaat naar de leerlingen van @ObsTwa Toppers🤸 8ste gro… https://t.co/7814sRaFvB

Agenda

Er zijn momenteel geen evenementen.

Facebook

Word PvdA Lid!

wordlid

Nieuwsbrief