PvdA Leeuwarden

Uitnodiging ALV 2017 & Nieuwsbrief

Nieuwsbrief_juni_2017_PvdA_afdeling_Leeuwarden.pdf
Agenda ALV 17 juni 2017
Verslag ALV 22 april 2017
Toelichting kandidatenlijst
Concept kandidatenlijst 2017
Toelichting vacature voorzitter

Befrijdingsontbijt 2017

Het ontstaan

Het befrijdingsontbijt is in 2015 in het leven geroepen om de doelgroep 75+ te betrekken bij het vieren van de vrijheid. Bevrijdingsdag is juist voor deze groep mensen van onschatbare waarde, maar doordat ouderen niet altijd meer even mobiel zijn, is het voor hen vaak lastig om het festivalterrein te bezoeken. Om die reden staat er dit jaar op de ochtend van 05 mei werderom een heerlijk ontbijt klaar voor deze doelgroep.

Lees meer...

01 meiviering PvdA Leeuwarden

20170428 144349Voor de 01 meiviering waren verschillende mensen afgereisd naar Zorgcentrum Sonneborgh. Zo sprak wethouder Andries Ekhart enthousiast over de gemeenteraadsverkiezingen, Sociaal Domein en gaf hij zijn visie over de partij. Zo werd er gesproken over de thuiszorg, Caparis en tal van andere zaken. Voor de senioren van de PvdA was dit een mooi moment om kritische vragen te stellen of uitleg te vragen over mogelijke onduidelijkheden. Na de pauze werden er enkele leden geërd omdat zij al talloze jaren lid zijn van de PvdA. 

Lees meer...

Informatie voor kandidaten

Hoe meld je je als kandidaat- raadslid voor de PvdA fractie? Hier kun je alle documenten daarover downloaden:
Deadline = 1maart
Leidraad sollicitatiebrief Kandidaat raadslid.pdf  

Profielen 2017.pdf

Kritisch tijdspad KandstCIE.pdf

Werkplan 2017.pdf

Nieuwsbrief Juni 2016

nieuwsDe afdeling heeft net een nieuwsbrief uitgebracht met de actuele ontwikkelingen binnen de afdeling. Momenteel wordt deze nieuwsbrief bij alle leden bezorgd. Het is tevens mogelijk de nieuwsbrief al pdf te bekijken of te downloaden.

Dit kan door hier te klikken.

Recente Tweets

PvdALeeuwarden Wat heeft de organisatie weer een fantastisch feest neergezet! #5ejaar Gefeliciteerd! @sjoerdbootsma en alle colle… https://t.co/CjjCJt2b91
PvdALeeuwarden RT @henkdeinum: Slim investeren in Noord Nederland.. https://t.co/HSpBv0Q44Z
PvdALeeuwarden Whoop whoop! Gefeliciteerd kampioenen! Wereldrecord polonaise gaat naar de leerlingen van @ObsTwa Toppers🤸 8ste gro… https://t.co/7814sRaFvB

Agenda

Er zijn momenteel geen evenementen.

Facebook

Word PvdA Lid!

wordlid

Nieuwsbrief