Themabijeenkomst over Cultuur

imagesFOZX0HCRIn het kader van de 'Reade Mienskip' organiseren fractie en bestuur een themabijeenkomst over cultuur. Daarvoor nodigen wij u van harte uit op dinsdag 4 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Tromp Theater (M.H. Trompstraat 4a, 8921 GH, Leeuwarden).

We willen deze avond met u in gesprek over aantal zaken en hebben daarvoor verschillende gasten 'uit het veld' uitgenodigd. Directeur Dieneke Zwiers van 'Kunstkade' vertelt wat er allemaal gebeurt op het gebied van cultuureducatie. Ook zal één van de cultuurcoaches vertellen over de dagelijkse praktijk van het werk. (Foto: Ruben van der Vliet)Jeugdtheaterschool 'Meeuw' laat zien waar zij mee bezig zijn als het gaat om talentontwikkeling en er zal, naast een korte terugblik, ingezoomd worden op de ambties voor het vervolg van Culturele Hoofdstad (LF2028). En bij een avond over cultuur hoort natuurlijk ook muziek, Timo de Jong zal op zijn eigen markante wijze een performance geven.

Van u willen we tijdens de avond graag weten welke ideeën u heeft over kunst en cultuur in Leeuwarden, zodat de fractie hier de komende periode mee aan de slag kan. De 'Reade Mienskip' is er behalve voor leden zeker ook voor andere belangstellenden. Geef deze uitnodiging dus vooral door aan geïnteresseerde vrienden, familie en collega's.

Met vriendelijke groet,

Fractie en bestuur PvdA-Leeuwarden

Tags: Leeuwarden, , pvda, cultuurcoaches

0
0
0
s2smodern