Huiskamersessie Wonen

PSX20170427014513De huurprijzen zijn heel hoog, er zijn te weinig sociale huurwoningen, en het krijgen van een hypotheek is als starter haast onmogelijk geworden. Velen vinden niet eens een huis, en wonen gedwongen nog thuis. Kortom: veel mensen zitten muurvast, en voelen zich gevangen. Daarom zetten we als Partij van de Arbeid in november het thema wonen op de agenda.

Dinsdag 24 november vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur kunt u online deelnemen aan deze huiskamersessie. De avond is opgedeeld in drie blokken van 20 minuten. Tijdens de eerste 20 minuten komt het onderwerp “leefbaar dorp” aanbod. In het tweede gedeelte “onverdeelde wijken” en als laatste “wonen met zorg.” Per onderwerp schuiven in de studio verschillende gasten aan. De avond wordt geleid door Arjette de Pree.

De link voor deze avond wordt (voor de leden) op maandag 23 november in een aanvullende mail aan u verzonden. Heeft u de mail niet ontvangen of mocht u, als niet lid willen deelnemen. Dat kan!

U kunt een mail sturen naar pvdaleeuwarden@gmail.com. Dan ontvangt u de link naar de huiskamersessie in de mail. Tijdens de avond heeft u de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen en mee te praten. Tot 24 november, Samen online!