PvdA Leeuwarden zoekt jou!

Ben jij de volksvertegenwoordiger die wij zoeken? Denk jij in kansen en mogelijkheden? Ben jij betrokken bij de samenleving en wil jij graag politiek actief zijn? Lees dan snel verder.

Wie zoeken wij?

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen (2022 -2026) zoeken wij raadsleden. Wij zijn op zoek naar aanpakkers en doeners die denken in kansen en mogelijkheden.Mensen die het gemeenschappelijk belang voorop stellen en goed kunnen samenwerken. In de profielschetsen vind je alle info.

Enthousiast?

Heb jij de mogelijkheid om jezelf minimaal 15 tot 20 uur per week vrij te maken en zie je de functie als raadslid als een uitdaging? Presenteer je dan aan de hand van een korte video. App deze uiterlijk 15 april naar Karin van der Burg, 06-16689624 en mail je cv naar karinvdburgpvdalwd@gmail.com.

Vragen?

De pitch is bedoeld om een eerst indruk te krijgen van wie jij bent. Doe het vooral op jouw manier, want wij zijn nieuwsgierig naar de mens achter de cv. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar waarom je graag de politiek in wilt en wat je ons komt brengen, maar neem gerust de ruimte en stel ons vragen.
Je hoeft nog niet lid te zijn van de PvdA op het moment van solliciteren, maar we verwachten wel van je dat je lid wordt zodra je een plek krijgt op de kandidatenlijst.

Wanneer je meer informatie wil over het raadslidmaatschap, neem dan contact op Mirka Antolovic, tel. 06-17878478. Voor de volledige profielschetsen en meer informatie over de sollicitatieprocedure, stuur een mail naar karinvdburgpvdalwd@gmail.com. De gesprekken vinden plaats op woensdag- en zaterdagochtenden vanaf 12 mei in Leeuwarden.

0
0
0
s2smodern