Openbare toiletten in Leeuwarden

toiletDe PvdA zet zich al jaren in voor een betere en aantrekkelijke binnenstad. Zo hebben we het nieuwe Zaailand en het autovrij maken van het Gouverneursplein gesteund. Er is een nieuw popcluster tegenover de Harmonie gebouwd en de Blokhuispoort wordt gerenoveerd.

Lees meer

Wie wordt de nieuwe partijvoorzitter van de PvdA

IMG-20170919-WA0001PvdA

Wie wordt de nieuwe partijvoorzitter van de PvdA? Wie volgt Hans Spekman op en gaat leiding geven aan onze Partij van de Arbeid?

Dat is nu aan de leden, dat is aan jou! Je kan tussen 26 september en 4 oktober a.s. je stem uitbrengen op Nelleke Vedelaar of op het duo Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk.

Aanstaande zaterdag 23 september zijn de kandidaten in Fryslân om met jou te praten, zodat jij een weloverwogen stem kunt uitbrengen.Lees meer

Schriftelijke vragen over de Waterkaart Leeuwarden

rechts-bovenRecentelijk is onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Leeuwarden de ‘Waterkaart Leeuwarden’ uitgegeven. Deze mooie, groot uitgevoerde en overzichtelijke kaart moet, denken we, o.a. de watersport in en om Leeuwarden bevorderen en moet een goede gids zijn voor de bootjesmensen om een mooie toeristische route te varen. Voorwaar; een nobel streven. Van verschillende kanten hebben we helaas toch negatieve reacties ontvangen over deze waterkaart. 

Lees meer

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 2017

logo-facebook-pvda-leeuwardenOp 15 september a.s. organiseert de PvdA Leeuwarden een ALV in Crystalic te Leeuwarden. De inloop is vanaf 19.00 uur en de ALV start om 19.30 uur. U bent van harte welkom! Klikt u op de "lees meer" button voor de agenda van deze avond.  
Lees meer

01-header-web-PVDA
02-header-web-PVDA
03-header-web-PVDA
04-header-web-PVDA
05-header-web-PVDA