• Waterlicht
    Gemaakt door: Daan Roosegaarde

Doe mee met Lutz en Anneke op Avond van het Levenslied

LUTZENANNEKELutz Jacobi en Anneke Douma presenteren woensdag 15 november hun eigen carnavalskraker in popcentrum Neushoorn. Dezelfde avond is er de verkiezing van Het Beste Levenslied van Leeuwarden. Inwoners van de gemeente Leeuwarden mogen meedoen!

Anneke Douma en Lutz Jacobi zongen al eerder samen levensliederen en dat smaakte naar meer. En dus gingen de Friese dames onlangs de studio in om een heerlijke kraker op te nemen. Het resultaat op CD wordt op 15 november tijdens de Avond van het Levenslied uitgereikt aan een Friese pommerant.
Professionele jury
Inwoners van de gemeente Leeuwarden mogen zelf ook schitteren op het podium. Zij kunnen zich melden om deze avond hun favoriete levenslied te zingen. Een heuse jury bepaalt ‘Het Beste levenslied van Leeuwarden’.  Er zijn nu nog maximaal vier plekken beschikbaar. Wie zijn favoriete levenslied ten gehore durft te brengen, kan een mailtje sturen naar aanmelden@pvdaleeuwarden.org. Voor de muziek wordt gezorgd, dus dat kan geen reden zijn om niet mee te doen.

Een jury, bestaande uit zangeres Anneke Douma, Tet Rozendaal en Ritsko van Vliet, kiest de drie Beste Leeuwarder Levensliederen. Voor de winnaars wacht eeuwige roem in stad en omgeving. Omrop Fryslân-presentator Willem Wâldpyk presenteert de avond.

Levenslied verbindt

De Avond van het Levenslied is een initiatief van de PvdA Leeuwarden. Maar, zo benadrukt Lutz Jacobi , het is beslist geen partijaangelegenheid. Iedereen in de gemeente mag meedoen. Want het levenslied is van iedereen: arm en rijk, jong en oud, politiek en apolitiek. Het levenslied verbindt mensen en dat is precies waar de PvdA voor staat.

De zaal in Neushoorn gaat open om 19.30 uur. De entree is gratis.

Tags: Leeuwarden, , Lutz, Lutz Jacobi, Anneke Douma

0
0
0
s2sdefault