PvdA Motie pilot suïcidepreventie aangenomen

59649a71aa420Motie van de PvdA om als Gemeente Leeuwarden mee te doen met de pilot suïcidepreventie is aangenomen. Daarmee kunnen de activiteiten, trainingen en voorlichting door GGD en Stichting 113Online, in Leeuwarden starten. raadslid Bauke Aalbers is blij dat de motie aangenomen is en de pilot binnenkort van start kan gaan.

Lees meer

Kandidaat-lijsttrekkers zaterdag in Leeuwarden

Samsom en AsscherKandidaat-lijsttrekkers Lodewijk Asscher en Diederik Samsom komen zaterdag naar Leeuwarden om met jou te schaatsen en te praten. Alles natuurlijk in het teken van de lijsttrekkersverkiezing.

Lees meer

Diederik Samsom bij oprichting nieuwe afdeling

Diederik Samsom op ZaailandDe PvdA-afdelingen van Leeuwarden en Leeuwarderadeel worden komende zaterdag, tijdens de Algemene Ledenvergadering opgeheven. Aansluitend wordt de nieuwe afdeling Leeuwarden opgericht. Dit is het gevolg van de gemeentelijke herindeling in november 2017. De vergadering is tevens een opmaat naar de Tweede Kamer-verkiezingen van maart volgend jaar.

Lees meer

Politiek actief worden? Volg cursus Politiek Actief!

leeuwarden 19 1Wil jij politiek actief worden in Leeuwarden? Raadslid? Of gewoon invloed uitoefenen op de lokale politiek? Geef je dan op voor de gratis cursus Politiek Actief en leer wat jij kunt met lokale democratie en met de gemeenteraadsverkiezingen van november 2017.

Lees meer

01-header-web-PVDA
02-header-web-PVDA
03-header-web-PVDA
04-header-web-PVDA
05-header-web-PVDA