Bezoek Achter de Hoven

Op bezoek in de wijk Achter de Hoven: ‘van onder op’ en inspirerend

Zaterdag 20 juni 2015 is de PvdA afdeling Leeuwarden in de wijk Achter de Hoven op bezoek geweest en zijn we met bewoners in gesprek gegaan om te horen wat ze van hun wijk vinden. Aan het begin van de ochtend hebben wij een geïnspireerd gesprek gehad met diverse vertegenwoordigers van het Bewonersplatform Achter de Hoven in Wijkcentrum ‘t Knooppunt. Het platform heeft sinds een aantal jaren de missie om de duurzaamste wijk van Leeuwarden te worden. We beginnen dit verslag met een korte weergave hiervan, waarna we een beeld geven van zaken die we van bewoners te horen hebben gekregen tijdens onze gesprekken in de wijk.

Lees meer

Algemene leden vergadering

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van de ALV op 25 mei 2013.

Op 8 december 2012 was de eerste gezamenlijke ALV. Tijdens deze bijeenkomst zijn het werkplan en de begroting voor 2013 vastgesteld.

Lees meer

Nieuwsbrief Juni 2016

nieuwsDe afdeling heeft net een nieuwsbrief uitgebracht met de actuele ontwikkelingen binnen de afdeling. Momenteel wordt deze nieuwsbrief bij alle leden bezorgd. Het is tevens mogelijk de nieuwsbrief al pdf te bekijken of te downloaden.

Dit kan door hier te klikken.

In memoriam: Titus Lolkama

Titus LolkamaAfgelopen dinsdag is Titus Lolkama na een lang ziekbed overleden. Titus was iemand waar je alle superlatieven voor kan benoemen. Eigenlijk teveel om te noemen. Een willekeurige opsomming: een verbinder, een bemiddelaar, humorist, de goedheid zelve, gastvrij voor iedereen, hulpvaardig, een doener, een regelaar en vooral doe maar gewoon. Als gastheer was hij top en als geen ander nam hij zijn taken serieus. Maar bovenal was hij een Rooie Rakker en Liwwadder (Leeuwarder) in hart en nieren, een klassieke arbeidersman, maar ook een echte Grouster doarpsman. Hij kende daar iedereen.

Lees meer