Bestuur

Geert Postma

Ik ben geboren en getogen in Huizum-west.
Ik ben al heel lang samen met mijn vrouw Paula en samen hebben wij, na een aantal jaren woonachtig te zijn geweest in Leeuwarden, begin jaren negentig de stap gezet richting het mooie dorpje Roodkerk. Dit dorpje is gelegen in de gemeente Dantumadeel.

Toen Pim Fortuyn in 2002 in opkomst was heb ik besloten, na altijd wel op de PvdA gestemd te hebben, nu ook maar eens actief voor deze partij iets te doen.
Na vier jaar in het bestuur en ook meegelopen in de fractie, werd ik na een geweldige verkiezingsuitslag, voor de PvdA gekozen als raadslid van de gemeente Dantumadeel. Mij raadslidmaatschap eindigde na vijf jaar, door onze verhuizing naar Leeuwarden.

In 2016 zijn wij verhuisd en wonen hier nu met veel plezier, midden in de oude binnenstad. Twee jaar geleden ben ik toegetreden tot het bestuur PvdA afdeling Leeuwarden. Een geweldig team, waaraan ik met heel veel plezier mijn steentje bijdraag. Graag zet ik mij in om Leeuwarden zowel op sportief - als cultureel gebied op de kaart te zetten.

Mijn hobby’s, zijn naast het voetballen (niet meer actief) lezen, wandelen en natuurlijk elk jaar op 2e Pinksterdag een rondje Fryslân op de fiets.

En verder: Neushoorn, De Harmonie, Schaaf en Podium Asteriks Leeuwarden zijn een verrijking van de stad en dat moeten we met z’n alle koesteren en behouden.