Bestuur

Karin van der Burg

wie hebben de leden daarmee aan boord gehaald ? Wat zijn haar opvattingen, ideeën en plannen voor de toekomst?

Karin is geboren op 2 november 1971 in Leeuwarden. Ze is opgegroeid in een rood nest; het sociaaldemocratische gedachtengoed zit in haar genen. Met haar man Rob woont ze tegenwoordig in Stiens en samen hebben ze twee volwassen kinderen. Ze vindt dat de wereld zonder uitzondering van iedereen is; zeker ook van de mensen met de zwakste schouders.

Wat kenmerkt Karin? Ze heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is een handen uit de mouwen-mens en staat in haar denken en doen met beide benen stevig op de grond. Sportief is ze ook. Ze fietst dagelijks van Stiens naar Leeuwarden (en terug) voor haar werk. Als de tijd het toelaat maakt ze ook graag mooie, lange wandelingen door het Friese land.

Beroepsmatig kun je Karin dagelijks vinden in haar eigen fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden. Vanuit die discipline heeft ze zich via een masteropleiding gespecialiseerd tot oncologiefysiotherapeut. Die nauwe betrokkenheid bij het welzijn van mensen houdt haar altijd bij de les.

Samen met haar medebestuursleden zet Karin zich met plezier in voor een actieve, zichtbare afdeling waar leden graag bij willen horen.