Bestuur

Sakar Zarza

Ik ben Sakar Zarza. Geboren in Leeuwarden. Hier ben ik nooit meer weg gegaan. Mijn ouder komen uit het Koerdische gedeelte van Iran.

Ik ben erg betrokken met de samenleving. Ik kook graag en in mijn vrije tijd kijk ik series en documentaires met een voorkeur voor geschiedenis. Ik bedenk graag nieuwe gerechten, puzzel, quizzen en spendeer graag tijd aan familie en vrienden. Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren en help graag waar ik kan.

Ik ben trots op dat Leeuwarden zich de laatste jaren heeft kunnen profileren als studentenstad. Dat geeft leven in de brouwerij. Van mij mag de binnenstad echt veel groener en mogen er meer creatieve speeltoestellen voor kinderen worden geplaatst. Dat maakt de stad nog leefbaarder. Daarnaast zou ik willen dat er meer werkgelegenheid wordt gecreëerd in Leeuwarden en omgeving van alle niveau's.

PvdA heeft zich altijd ingezet voor meer werkgelegenheid en het leefbaar maken van de stad. Daarnaast staat PvdA voor gelijke kansen voor iedereen. Ik kan mij hier goed in vinden.Dit is voor mij ook de reden om actief te zijn en te strijden voor de idealen waar ik in geloof.

Voor mij is Cammingaburen de fijnste plek in Leeuwarden. Ik ben hier geboren en opgegroeid. De vriendelijkheid en de mooie groene gebieden dit maakt voor mij de ideale plek om te wonen.