Bestuur

Thomas van der Velde

Mijn naam is Thomas van der Velde, 28 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Naast algemeen bestuurslid voor de PvdA Leeuwarden ben ik als sociaal werker werkzaam in Friesland en ben ik reservist bij de Koninklijke luchtmacht. Ik hou van musea, sport en festivals. In het jaar 2016 ben ik beland in Leeuwarden.

Getrokken door werk en studie heb ik het genoegen om met veel plezier in Leeuwarden te wonen. De stad Leeuwarden heeft mij de afgelopen jaren volledig ingepakt. Het kleinschalige stadsgevoel geeft mij een thuisgevoel. Toch kan de stad Leeuwarden naar mijn idee beter. Beter op het gebied van wonen, cultuur en werkgelegenheid.

Vanuit mijn jeugd heb ik geleerd dat iedereen meetelt en dat iedereen de kans moet/mag krijgen om van een dubbeltje een kwartje te worden. Vanuit deze overtuiging trekt de PvdA mij speciaal aan. De aantrekkingskracht van de PvdA was zo sterk, dat ik mij actief ben gaan inzetten voor deze krachtige partij. Bovenal vind ik het belangrijk dat de stem van het volk niet overschreeuwd wordt door de gevestigde machthebbende orde. Opkomen voor de belangen voor mensen die het zelf minder goed kunnen is voor mij een genoegen. Een gezonde gemeenschap staat voor mij centraal.